Reviews

Onderstaande reviews zijn te vinden op Booking.com , Bedandbreakfast.nl.

Mooie kamer met aparte zithoek, eettafel, goed bed, gezellig ingericht, gratis koffie/thee en minibar met drank tegen kostprijs! De badkamer is nieuw en schoon. Prachtige locatie. Zeer vriendelijke ontvangst. Eigenaar is oprecht geïnteresseerd. We kregen ’s morgens een geweldig ontbijt met allemaal verse en biologische (veelal streek-) producten. Heerlijk. Volledige aanrader!                                                                                                                                          Marc 29 maart 2016

 “Wat een fijne plek. Zo veel persoonlijker dan enkele van de hotels uit de buurt waar ik ook overnacht heb. Een hartelijk ontvangst door Johan en mogelijk nog hartelijker uitgezwaaid door Yvonne. Tussentijds een fijn verblijf in een comfortabele kamer met een heerlijk ontbijt.”                                                                                                                                      Anoniem 15 maart 2016

Super aardige mensen en een zeer warm welkom met koffie/frisdrank                        Gerardus 14 februari 2016

Een warme ontvangst bij aankomst. Een goed verzorgde lokatie met een heerlijk ontbijt met verse producten van de streek en een ideaal uitgangspunt om Drenthe te ontdekken. We hebben erg genoten van de gastvrijheid van de B&B.                                                                    Fam Hendricks Januari 2016

Vriendelijke eigenaars Heerlijk ontbijt Goede bedden heerlijk geslapen Zeker een aanrader Abigail 8 december 2015

De ruimte van de b&b was heerlijk ruim, de locatie centraal bij vele bezienswaardigheden en super ontbijt!                                                                                                                                            Wccm 27 oktober 2015

Het ontvangst door de familie was erg gastvrij. De inrichting was mooi, schoon en nieuw. Daarnaast vonden wij het ontbijt uitgebreid en erg lekker.                                                          Wilco 25 oktober 2015

We hebben zo genoten van het verrukkelijke ontbijt met biologische lokale producten en zelfgemaakte jams. Echt heerlijk.                                                                                                        Mirjam 24 oktober 2015

De zeer vriendelijke ontvangst. Geen probleem dat we pas om 21u30 aankwamen. Zeer goed ontbijt! Lekkere (lokale) producten!                                                                                        Maarten 30 september 2015

Vriendelijke, persoonlijke ontvangst, apart gebouw dus veel privacy, lange bedden (2,20m), schoon, compleet                                                                                                                            Paul 27 september 2015

Alles is perfect                                                                                                                                                       H.J. ter Scheggert september 2015

Super mooie locatie, heel vriendelijk onthaal, goede bedden en overheerlijk ontbijt … wij gaan zeker terug !                                                                                                                                             Joris 21 september 2015

Mede door de zeer gastvrije ontvangst en her geweldig leuk ingerichte onderkomen zijn wij zeer te spreken over deze B&B. Ook de douche ruimte is praktisch ontworpen al kan het toilet wel iets van de muur verplaatst worden( er moet iets te zeuren zijn )                       Oosterman september2015

Zeer vriendelijke gastheer en vrouw, ontbijt is een plaatje, bedden erg goed en de kamer komt qua maat in de buurt van een huisje. Aparte voorkamer, die heel goed dienst gedaan heeft als kinderslaapkamer. Perfect!                                                                                                     Schut 1 september 2015

In  het dorpje zelf is niets te beleven, enkel een fietsroute netwerk.

Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. De grootte tuin met trampoline en goal is ideaal voor de kinderen waar ze zich kunnen uitleven. Een ruim ontbijt met eigen en streekproducten. Ook zeer rustig gelegen.                                                                                               Luc 31 augsutus 2015

We zijn er nu voor de 3e keer (en dat zegt al veel) geweest. Prima ontvangst, gastvrij en gemoedelijk zijn de gastheer en gastvrouw. Op verrassingen spelen ze op een goede manier in. Alles om de gasten het naar de zin te maken.
Yvonne en Johan, nogmaals dank.                                                                                                            Hans en Louise de Vries augustus 2015

De locatie is perfect, de eigenaren heel vriendelijk en het ontbijt met alle verse producten (verse melk, yoghurt, fruit) geweldig!                                                                                          Angelique 25 augustus 2015

alles was top.
niks om aan te merken                                                                                                                             Wiering july 2015          

Dat de hond welkom was. De hartelijke ontvangst. Het uitstekende ontbijt. De schone, ruime accomodatie. En dat we heerlijk in de boomgaard konden zitten tijdens de hittegolf. Stella 7 juli 2015   

Heel vriendelijk ontvangst,en een fantastisch verblijf.                                                                          C. Vaags july 2015

Prima B&B, netjes en ruim opgezet in eigen gasten ruimte naast de woning. Hartelijke ontvangst na een dag lopen. Helaas konden we niet langer blijven anders hadden we dat zeker (!!!) gedaan.                                                                                                                                             Fred Toorenburgh Juni 2015

Prettig, ruim en schoon. Vriendelijke mensen. Privacy en aandacht voor de gasten. Mooi ontbijt.                                                                                                                                                              Anoniem 17 juni 2015

ik kwam aan en voelde mij meteen op mijn gemak, super leuke mensen Johan & Yvonne.
De bed & breakfast is nieuw/mooi/comfortabel/praktisch/huiselijk/ruim/van alle gemakken voorzien en het ontbijt : dikke 10! echt heerlijke en veel 😉
echt een plaats om vaker terug te komen.    

heel veel complimenten dus, goed gedaan!
Ik miste een pen haha had hem toevallig niet bij mij , ik zou persoonlijk een wasmand neerzetten, is wat netter dan alles op de grond te gooien 😉
dit is het enige eigenlijk !
                                                                                                                             Nardini Tramontin, June 2015

De eigenaren van de Blancenhof zijn zeer gastvrij en geven je direct het gevoel dat je welkom bent. De B&B-ruimte is ruim opgezet, de bedden en slaapbank liggen heerlijk. Ondanks dat de B&B-ruimte op het terrein van de boerderij ligt, staat deze op zichzelf, heb je een eigen ‘buiten’ en dus veel privaacy. We genoten van het ontbijt met allerlei eigen gemaakte en lokale boerenproducten, heel smaakvol! Wij komen zeker een keertje terug!!
Yolanda Nulkes uit Voorhout, Nederland (28-05-2015)
Sehr sehr freundlich und gastfreundlich man fühlt sich herzlich aufgenommen
absolut ruhig
wunderbares reichhaltiges und wohlschmeckendes Frühstück
sehr sauber
wir kommen auf jeden Fall gerne wieder
Man kann diese Unterkunft sehr empfehlen
Noch eine Anmerkung es ist eine wunderschöne Gegend zum Ausspannen
Fam. Hoffmann 21-05-2015
Mooie schone ruime (familie)kamer met eigen kitchenette. Eigenlijk een kleine vrijstaande woning. Zeer sympatieke prijs voor minibar. Heerlijk ontbijt met verse boeren producten. Leuke gastheer/vrouw. Kinderen hebben genoten van grote trampoline.”
Twee van de vier dakraampjes hebben geen verduistering. Daardoor is het al erg vroeg licht
Sven, alphen a/d rijn (NL) 17-05-2015
zeer hartelijke ontvangst, mooie B&B ruimte, alles heel netjes en verzorgd. Heerlijk ontbijt. Zeer geschikt voor een gezin met kinderen. heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. museumdorp Orvelte heel schattig. Handig ook dat er een keukentje met magnetron is, zodat je iets kunt klaarmaken.
had alleen een combi-magnetron verwacht en het was een gewone magnetron, zonder gebruiksaanwijzing. Als dat problemen op had geleverd met het meegebrachte avondeten, dan hadden de eigenaren dat vast wel op weten te lossen.
Simone (16-05-2015)
We kwamen voor de 2e keer, en Yvon en Johan blijven ons verrassen. Hartelijke ontvangst met een drankje en een gezellig praatje. Wij kwamen voor een oldtimerrit. Bij aankomst was het weer regenachtig. Ogenblikkelijk werd mij aangeboden de klassieker binnen te zetten. Top !! De accommodatie en service is werkelijk subliem. We zijn 2 nachten gebleven en werden in de ochtend verrast door een geweldig ontbijt. Yvon en Johan, voorlopig zijn jullie nog niet van ons af
Hans en Louise Ridderkerk 12-05-2015
Hartelijke ontvangst, alles stond klaar, zalig ontbijt, mooie, rustige ligging
Kristof BE 06-05-2015
Ruim verblijf in een mooie tuin waar je het lekkere, biologische, ontbijt in je eigen kamer of lekker buiten kunt opeten.
Sandra, 05-05-2015
Een “10” voor dit ontbijt!
Gevarieerd en prima presentatie. Jullie B&B is een aanrader en zeker een 9,5 waard!
Wij wensen jullie een druk seizoen.
Anoniem, Etten Leur 17-04-2015
Gezellig en ruim ingerichte b&b, is erg goed bevallen. Het is prettig dat er een bankje staat om even op te relaxen. Ik was er met een vriendin en onze 2 kinderen. Die vonden het geweldig dat er kippen en konijnen waren.Erg lekker ontbijt,een absolute aanrader deze b&b!
S.Tigelaar (29-04-2015)
Vriendelijke mensen en een fijne BB                                                                                                      Marie Dzuba (07-04-2015)
We kregen een hartelijk ontvangst, heel leuk onderkomen, super schoon en compleet.
Veel ruimte en privacy voor een goede prijs. Daarnaast veel zorg besteed aan het ontbijt.
Ed (07-04-2015)
Meteen als je binnenstapt wacht je een warm welkom en dat blijft het hele verblijf lang. De service krijgt van ons een 10, mede door het lekkere biologische ontbijtje met krant (!), beter kun je je dag niet beginnen. Mooie wandelroutes en Westerbork zitten vlakbij en de eigenaren geven goede tips over leuke bestemmingen en horeca in de buurt. Je eigen koffie en thee kunnen zetten is voor ons een groot pluspunt, om na een flinke wandeling of tijdens een regenachtige avond lekker bij te komen
D en Q (01-04-2015
De persoonlijke interesse en persoonlijke noot bij het ontbijt werd gewaardeerd.         Anouk (31-03-2015)
Een zeer ruime kamer. Met een apart zitgedeelte en tv. En een ronde eettafel. Uitstekend, gezond ontbijt op de kamer.”
Raam met uitzicht op landschap is wat aan de kleine kant.                                                                   Roel (02-02-2015)

We hebben genoten van de gastvrijheid van de familie Blanc. Heerlijk, zoals we onze eigen gang konden gaan, met een eigen voordeur en de auto naast het huisje. We waren vanwege omstandigheden laat in de nacht terug, maar het was geen enkel probleem om het tijdstip van het ontbijt te verplaatsen, waarvoor dank! De ochtend begon sowieso met veel moois: er was een pak sneeuw gevallen en tegen de tijd dat we wilden vertrekken was onze auto uitgegraven en stond er een vrolijke sneeuwpop naast!                                                     Marie-José (31-01-2015) In 1 woord: top! Het verblijf is ruim, en doordat het een geheel apart gelegen huisje is heb je veel privacy. Op het moment dat je binnenstapt daalt er een weldadige rust op je neer. De fantasische bedden doen de rest; slapen doe je hier als een blok. In ons geval bood de fonkelnieuwe bedbank uitkomst als extra slaapplek en waar de meeste slaapbanken meestal nauwelijks beter zijn dan een luchtbed, kan in dit geval gesproken worden over een echt bed wat opgemaakt voor ons klaar stond. Het aanrecht met koelkast, senseo, waterkoker etc, de aparte ruimte met douche/toilet; het is allemaal pico bello in orde en draagt bij aan het gevoel even zorgeloos helemaal weg te zijn. En als je dan ’s ochtends ook nog wordt verwend met een heerlijk ontbijt, dan wil je eigenlijk meteen nog een nachtje langer blijven….                                                                      Xander,Chantal en Pip (05-01-2015)

De recensies voor Blancenhof beloofden niets dan goed, alleen maar positieve geluiden. En na ons bezoek in de Kerstvakantie kunnen wij alleen maar beamen: niet meer dan terecht. Hartelijke ontvangst, heerlijk rustig plekje en toch dichtbij Westerbork en Orvelte, veel privacy en een eigen voordeur. En toen moest het ontbijt nog komen. Biologisch en vers, meer zullen we niet verklappen. Een aanrader!”
Doucheraam is nostalgisch, maar iets te tochtig om in de winter echt comfortabel te douchen.                                                                                                                                                             Jean Paul (01-01-2015)
“Alles fijne locatie (rust ) Goed ontbijt . Goed ontvangen door hele lieve mensen . Kom er zeker nog een keer terug.”
Niks tegengevallen                                                                                                                                           Anoniem (27-12-2014)
Uiterst gastvrij ontvangen, belangstellend en open. Prachtige “kamer”, van alles voorzien. Ontbijt uitstekend. Kom er graag nog eens terug.                                                                                 Piet (25-12-2014)
Ontbijt was geweldig – Koffie en thee gratis beschikbaar in keukentje – Veel ruimte”
Badkamer in de winter vrij koud – Douche gaf weinig water                                                       Anoniem (14-12-2014)

Gastvrij onthaal; accommodatie in het naastgelegen bakhuisje waardoor veel privacy; heerlijk verzorgd ontbijt met streekproducten; naast een groot bed is er ook een eethoek en zitgedeelte. Verder een aanrecht om bijv. een koffie & thee te zetten.
We komen graag nog es terug. We hadden het prima naar ons zin. Op de vertrekdatum maakten we een fietstocht in de omgeving naar ondermeer het nabijgelegen Mantingerveld met prachtige Jeneverbesstruwelen. Aagje Admiraal en Aart Buurma uit Kootwijk, Veluwe, Nederland (12-12-2014)

Het ontbijt was fantastisch, we hebben er van genoten, en wat een heerlijke B&B, heerlijk geslapen. Bedankt voor jullie gastvrijheid.                                                                                           Heleen en Gerry , Werkendam (24-11-2014)

De B&B is zeer compleet, gezellig ingericht en heeft veel privacy. Werkelijk aan alle details is gedacht. Mijn hond heeft heerlijk met de vrolijke lieve Schapendoes (hond) van het gezin gespeeld in de enorme tuin. Bij het ontwaken verwend met een super ontbijt, met zelfs vers geperste appelsap uit eigen boomgaard. Ik kom hier zeker terug                                                                                                                           Danielle,  Almere (23-11-2014) We hebben erg genoten van jullie faciliteiten en komen graag weer eens terug!            Roelof, Groningen (22-11-2014) “Het ontbijt was meer dan heerlijk met zelfgemaakte appelsap, verse jus en verse melk van de boer.”                                                                                                                                                         Mariska, Rotterdam (20-11-2014) Gastvrije en vriendelijke ontvangst met aandacht voor de gasten. Lekker en uitgebreid ontbijt.                                                                                                                                                                     Jan Heeres, Putten (03-11-2014) Wij hebben genoten van ons verblijf op de blancenhof. Vriendelijke ontvangst, centrale ligging en heerlijk ontbijt. Ook heel erg fijn dat de hond welkom was. Echt een aanrader! Michelle en Caitlin uit Noordwijk, Nederland (26-10-2014) Mijn dochter en ik, hebben erg genoten. Heel hartelijk ontvangen.Het ontbijt was elke morgen zeer uitgebreid en lekker.Veel ruimte zowel buiten als binnen .Het dorp Westerbork was op korte afstand, met winkels en restaurants. Alles was goed schoon, kortom een plek om zeker nog eens een keer te bezoeken.                                                    H.Aerts van Wijngaarden uit Middelburg, Nederland (22-10-2014) Een uitstekende locatie van alle comfort voorzien. Een vriendelijke en hartelijke ontvangst Matthijs, Nederland (18-10-2014)  Een ontzettend fijne B&B met vriendelijke en gastvrije mensen! Een aanrader! Aagje Kramer uit Bedum, Nederland (12-10-2014) Heel hartelijk door eigenaren ontvangen,fijne ruime kamer,heerlijk biologisch ontbijt kun je op je eigen kamer/ruimte eten,erg plezierig en ontspannen sfeer. Prachtige en rustige omgeving. I van Heijst uit Zuiderwoude (09-10-2014) De ontvangst was erg prettig, erg gastvrij. Rondom de B&B was veel ruimte om te zitten, o.a. een boomgaard. Het ontbijt was prima en leuk klaargemaakt, met lokale elementen. Zeker een aanrader! G, Nederland (08-10-2014) Aangenaam verblijf; geen enkele negatieve opmerking. Simon, België (08-10-2014) Leuk ontvangst.Rustig gelegen, het is net een vakantiehuisje, groot. Mooie badkamer, goed bed.Eigen terras. Je kan thee en koffie zetten, en een koelkast, ideaal. Ontbijt was uitgebreid en lekker. Zeker een adres om terug te komen. Irma Klaassen uit oostzaan, nederland (15-09-2014) Mooie B&B, ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Johan en Yvonne zijn erg aardig en het vroege ontbijt om 6:30 was geen enkel probleem. Kom er graag nog een keer terug! Jurgen uit, Nederland (14-09-2014) Alles was uitstekend, gezellige ontvangt door de eigenaren. Accommodatie is van alle gemakken voorzien. En het ontbijt was een feestje. Prachtige omgeving, kortom onze eerste ervaring met een B&B was super. Jacquelien en Margreet uit Apeldoorn (14-09-2014) We werden zeer gastvrij ontvangen en hebben een perfect verblijf gehad. De B&B is zeer ruim en alles was aanwezig, zelfs een aankleedkussen, plaid en bedje voor onze baby. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid, alles lekker vers. We gaan zeker nog eens terug. van Strien (02-09-2014) rust en ruimte, vriendelijk en hartelijk, alles was goed, ontbijt,biologisch, prima verzorgd en van-alles genoeg. Iedereen aan te bevelen. Gerard en Elly uit ’s-Gravenpolder (31-08-2014) Gastvrij ontvangen, veel ruimte en privacy. Fantastisch ontbijt met verse producten. Er is geen Horeca op loopafstand, een auto of fiets is dus wel nodig als je ’s avonds wat wil gaan eten. Peter, Nederland (23-08-2014) Alles vonden wij zeer goed tot uitmuntend en wij willen zeker terugkomen. De voor ons ideaal gelegen locatie zo stil en ruimtelijk. Super vriendelijk ontvangst, de eigenaars werken met hart en ziel aan hun B&B. Het ontbijt niet geheel onbelangrijk is op zich al een bezoek waard! De bedden liggen heerlijk comfortabel en het is schoon. Fijn dat je zelf koffie en thee op de kamer kan zetten. Er heerst een fijne gemoedelijke sfeer op deze unieke plek. Hans en Louise uit Ridderkerk (18-08-2014) Hartelijk welkom. Maximale privacy. Ruime binnen – en buitenruimte. H, Nederland (12-08-2014) We lazen enkel fonkelende recensies over De Blancenhof. Dus met hoge verwachtingen naar Garminge gereden. Binnen een minuut na aankomst werd al duidelijk dat van die lovende teksten werkelijk geen woord is gelogen! Bij de mooiste provincie van Nederland met die gevarieerde natuur, fantastische slingerfietspaden en vriendelijke mensen, hoort een dijk van een Bed ’n Breakfast om het plaatje compleet te maken. Ons advies: uw zoektocht stopt hier! De Blancenhof met zijn mooie boomgaard, kippen en konijnen aan de ene kant en nog een enorme tuin aan de andere kant van de boerderij, is een perfect toevluchtsoord voor ultieme onthaasting. Zeker voor ons doorgewinterde stadsmensen. ’s Ochtends is het heerlijk wakker worden. Met een klopje op de deur staat er een uitgebreid ontbijt met producten uit eigen gaard en streek voor je klaar en een krantje om de dag te beginnen. De gastheer- en vrouw zijn meer dan bereid je de mooiste plekjes van de omgeving in te fluisteren. Daarbij viel ons direct het plezier op dat ze hebben om ons hier als gasten welkom te laten voelen. Ze hebben dan ook een plek om trots op te zijn. De B&B blijkt een ruim ingerichte en opgeknapte boerderij met een eigen voordeur. Het is er schoon en heeft heerlijke bedden. Je vindt er alle gemakken en privacy van thuis en het is er bovendien nog knus ook. Dit alles plus de vriendelijke en gezellige mensen van wie dit pareltje is, gaf ons weekend een echte meerwaarde. Bij een volgend bezoek aan dit gebied (met alle mooiste boswachterijen van Drenthe om de hoek) zal er geen twijfel over bestaan: dan kloppen we met een glimlach weer aan bij Johan en Yvonne Annemarth en Gudo, Nederland (12-08-2014) Eigenlijk was alles goed. Mooie en rustige omgeving, fijne verblijfplek, fantastisch ontbijt met streekgerechten. Ook fijn dat we onze fietsen binnen konden zetten. Wij hebben het heerlijk gehad. Bedankt! Marije, Nederland (11-08-2014) Direct bij aankomst, kreeg ik een warm ontvangst van Yvonne & Johan. Een modern en oprecht echtpaar met de hart op de goede plek. We raakte in gesprek en er was meteen een klik. De accommodatie is echt top! Mooie ruime kamer, met ruime douche en toilet. Het leek wel een compleet huis wat je tot je beschikking hebt, zo groot. En dat voor die prijs, waar vind je dat nog 🙂 Klein terrasje erbij waar je heerlijk kan zitten met uitkijk op hun super grote tuin. Voldoende privacy. Zeer flexibel in afwijkende wensen betreffende het ontbijt. Ontbijt bestaat uit verse biologische producten die ze zelf geteeld of verbouwd hebben of komt uit de regio. Ik heb echt een zeer warm en prettig gevoel overgehouden aan het verblijf op de Blancenhof. Ik heb mij er echt welkom gevoeld! Ik raad deze B&B iedereen aan die in het hoge Noorden wil zijn en ik ga er zeker nog een keer terug! Frank, Nederland (07-08-2014) Zeer positief, absoluut de moeite waard om hier te verblijven. Lokatie is ontzettend mooi en het ontbijt en een van de beste die je kunt krijgen in je leven. een en al natuurlijke producten! 1 verbeterpunt: graag gordijnen voor de dakraampjes! Rob Groenland uit Houten, Nederland (04-08-2014) Het was onze eerste ervaring met een B&B, dus echte verwachtingen hadden we niet. Maar dit was fantastisch. We werden heel hartelijk en vriendelijk ontvangen, gelijk een kopje koffie wat heerlijk was na een lange rit. Accommodatie fantastisch, ruim, schoon en genoeg privacy. Het ontbijt was heerlijk. Kortom kan het zeker aanraden. Houdijk uit Rotterdam (22-07-2014) De eerste ervaring met een B&B is door de gastvrije ontvangst en de accommodatie als zeer positief ervaren. Voor een bakkie koffie of thee hoef je niet de deur uit, een biertje en/of frisdrank was zelfs aanwezig in de koelkast. Het uitgebreide ontbijt was heerlijk met oa streekproducten en eigen gemaakte jam. We hebben genoten van de tuin/terras, de rust en de vogeltjes. Groenenberg/Heemskerk uit Alphen ad Rijn, nl (03-07-2014) Heel fijn verblijf gehad in deze b&b. Gastvrij ontvangen. Heerlijk ontbijt!! Kelly, Nederland (01-07-2014) Jammer dat er geen hogere cijfers zijn dan 10. Het was echt fantastisch. We werden heel hartelijk ontvangen door Yvonne en Johan. Het appartement is zeer ruim met heerlijke bedden. Het ontbijt is een feest op zich. Hou er de avond ervoor maar rekening mee. Dank je wel Yvonne en Johan. We komen graag nog een keer terug. Trieja en Anneke van der Wijst uit Hilversum, Nederland (01-07-2014) uitstekend ontbijt van eigen en lokale producten. Vriendelijk ontvangst onder het genot van een kop thee/koffie.Sfeervolle accommodatie met eigen terras. Thee- en koffiemaak faciliteiten. Jeanet, Nederland (26-06-2014) Location for where I had to be was excellent, although Booking lists it as if it is in Witteveen, which it isn’t, it’s in nearby Garminge, 2 km’s away. Breakfast was impressive, and the two hosts were excellent. I was greeted with a very welcome cup of coffee at their kitchen table. Alex, Nederland (22-06-2014) mooie , rustig gelegen b&b,met veel ruimte in je verblijf. zeer aardige en behulpzame eigenaars. heerlijk ontbijt,met verse biologische produkten,die met veel smaak en liefde `s morgens gepresenteerd werd. zeker voor herhaling vatbaar. AANRADER voor mensen die van een goed verblijf in een prachtige omgeving houden. peeters (18-06-2014) Had voor 1 nacht een goede overnachting nodig i.v.m. een wielerronde de volgende dag. Via BedAndBreakfast bij Blancenhof terecht gekomen. Werd er fantastisch ontvangen door Yvonne en Johan. Gelijk het ‘thuisgevoel’. Kamer is prima uitgevoerd. Veel ruimte, alles schoon en in nieuwstaat. En dan ‘s-nachts die heerlijke, absolute stilte….. De volgende ochtend een prima ontbijt en ik kon goed voorbereid op de fiets. Blancenhof is een echte aanrader. Ewald Ziegerink uit Hengelo, Nederland (07-06-2014) In één woord: Geweldig!!! We kregen een heel hartelijk welkom. Hele mooie B&B, ruim, schoon, gezellig. En een omgeving!!! Zo mooi in de natuur! Het diner was ook echt heel goed. Veel produkten zelf gemaakt. Echt een aanrader!! Veel hartelijkheid en toch ook weer privacy. Het ontbijt was ook echt heerlijk. Kortom…Wat hebben we enorm genoten! Echt voor iedereen aan te raden!!! Martin en Corine (02-06-2014) De ontvangst was uitermate hartelijk! Het ontbijt was FANTASTISCH! J.G, Nederland (01-06-2014) Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Goed verzorgd ontbijt ruime kamer. John, Nederland (29-05-2014) Zeer vriendelijke ontvangst door een warm echtpaar. De warm ingerichte kamer heeft een voortreffelijk bed van ruime afmetingen. De verdere inrichting is van uitstekende kwaliteit. Het is heerlijk toeven op het terras direct gelegen aan de kamer. De kamer is prima schoongemaakt. Vanuit deze rustige locatie kan je binnen 20 minuten bijna alles bereiken in het grootste deel van Drenthe. Het ontbijt was heerlijk en voor het groot gedeelte zelf gefabriceerd. Kortom; heerlijk gerelaxt. René, Nederland (20-05-2014) Wij zijn erg gastvrij ontvangen en hebben genoten van ons verblijf. Heerlijke zelfgemaakte producten gegeten. Privacy en alles was aanwezig wat wij nodig hadden. Wat ons betreft geen minpunten te melden. L.Zwakenberg uit Groningen, Holland (28-04-2014) hartelijke ontvangst; ruime b&b, prima bed. prima ontbijt met veelal biologische of eigengemaakte producten veel privacy aanbevolen w dekker (20-04-2014) Een mooi verbouwde B&B, van alle gemakken voorzien, met erg attente eigenaren en veel privacy. ’s Ochtends stond er een overheerlijk vers ontbijt voor ons klaar met lokale producten! Marjan uit Amsterdam, Nederland (07-04-2014) Perfecte locatie, veel privacy. Mooie ruime kamer die van alle gemakken is voorzien. Heerlijke uitloop naar eigen privé terras. Goede bedden en prima sanitair. Zalig ontbijt met alles erop en eraan. Kortom: een echte aanrader! Monique (03-04-2014) Het was kort maar erg de moeite waard. Erg aardige eigenaren en uitstekende service. Het ontbijt was dus echt home made. Een aanrader. Ron de Bruijn en Willeke (21-03-2014) Heerlijk ruim, gezellig en met dat persoonlijke tintje dat wij zo leuk vinden. Een warm welkom, een gastvrouw die trots de gloednieuw B&B laat zien, er voor zorgt dat het ons aan niets ontbreekt en ons verder alle privacy gunt. Een prachtige omgeving met veel groen, een ruim en comfortabel bed dat zelfs voor mijn lange lijf groot genoeg is. Een lekkere douche met ruim warm water en ’s morgens een heerlijk ontbijt met veel “home made” producten. Prettig onthaasten dus. Een aanrader! Nico & Renate (16-03-2014)